Cum cumpar?

Pentru a face comenzi pe site-ul www.asortat.ro va rugam sa cititi mai intai termenii si conditiile noastre.

Alege Produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra selectati culoarea si marimea din meniul corespunzator.

Pentru a aduaga produsul in cosul de cumparaturi apasati pe  Adauga in cos

1 Produse

De fiecare data cand adaugati un produs in cos veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Daca doriti sa mai adaugati produse in cosul de cumparaturi, selectati alte produse sau  continua cumparaturile

Pentru a finaliza comanda, apasati butonul  trimite comanda  . Urmati cei trei pasi simpli pentru a trimite comanda finala catre operatorii nostri.


2 Date de facturare

Completati datele personale in formularul din pagina in functie de cum doriti sa cumparati, daca doriti ca persoana juridica, selectati (Persoana juridica) pentru a completa formularul pentru persoane juridice.

Atentie! Toate campurile sunt obligatorii, daca nu sunt completate, nu puteti trece la urmatorul pas.

3 Adresa de livrare

Completati adresa la care doriti sa va fie expediat coletul (Strada, Numar, Bloc, Scara, Apartament, Cod Postal, Localitate, Judet). Dupa completarea datelor, selectati modalitatea prin care doriti sa efectuati plata cat si modalitatea de expediere a coletului.

Curier Rapid - Taxa transport: 18 - 30 RON (in functie de localitatea destinatarului, greutatea si valoarea coletului.)

Pentru a trece la pasul urmator, campurile (Strada, Cod Postal, Localitate, Judet, Modalitate plata si Modalitate de livrare) sunt obligatorii.

4 Preturi, modalitati si termene de livrare.

Pretul produselor prezentate NU include TVA, la valoarea acestora adaugandu-se taxele de transport.

Pentru comenzile efectuate de pe teritoriul Romaniei, termenul de livrare a produselor comandate este de max. 48 de ore de la depunerea comenzii, livrarea efectuandu-se prin serviciul de curierat rapid Fan Courier, iar plata coletului se va face ramburs, in momentul primirii acestuia.

Transport gratuit pe raza orasului Tirgu-Mures si in zonele limitrofe.

5 Confirmare comanda

Verificati inca odata datele trecute,  cat si Adresa de livrare pentru a nu aparea eventuale probleme la expedierea coletului.

In cazul in care consideram ca datele sunt reale, in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru confirmare iar comanda dumneavoastra va fi procesata.